Psychorehabilitačné pobyty

Organizujeme psychorehabilitačné pobyty v pokojnom prostredí kúpeľného mestečka Dudince v liečebnom dome Diamant zamerané na komplexnú zmenu  stravovacích a pohybových návykov. Sústredíme sa na zistenie pôvodu nadváhy a následnú nápravu. Využívame rôzne psychoterapeutické prostriedky, hlavne hypnózu, pomocou ktorej sa pôvodné zdeformované návyky v stravovaní zmenia šesťkrát rýchlejšie ako pri klasickom učení. Pomocou 12-dňového pobytu sa človek za krátky čas môže zbaviť zlozvykov pri stravovaní a opäť reaguje na vrodené signály organizmu.

Počas pobytu sa venujeme nielen zmene stravovacích návykov, ale aj tých pohybových formou cvičenia v bazéne i v telocvični. K psychickej pohode pri chudnutí prispievajú spoločné večerné programy zamerané na introspekciu a pochopenie príčin nadváhy, počas ktorých klientov naučíme zvládať aj náročné životné situácie v súkromnej i pracovnej oblasti. O fyzickú pohodu sa postará rehabilitačný personál a fyzioterapeuti a večerná tancovačka.
Pobyt začína v nedeľu nástupom v čase od 14:00 – 17:30 hod., kedy sa ubytujete, absolvujete vstupnú lekársku prehliadku a registráciu u nás. Už v deň nástupu si môžete zaplávať v hotelovom bazéne s minerálnou vodou. Ukončenie pobytu je v piatok obedom.

Termíny:  na rok 2024

Miesto : Diamant Dudince

26. február až 07. marec 2024

28. apríl  až  08. máj 2024  

06. október  až   18. október 2024